The Greatest Guide To عوارض کبد چرب
The Greatest Guide To عوارض کبد چرب
Blog Article
به زبان ساده درباره آناتومی، عملکرد و فیزیولوژی این اندام مهم توضیح دادهایم و برای کسب اطلاعات بیشتر در این رابطه میتوانید این مطلب را مطالعه کنید.
همچنین ممکن است پزشک شما توصیه کند به منظور کاهش وزن، کالری روزانهی دریافتی خود را کاهش دهید. نتایج یک بررسی نشان داده است که کم کردن ۵۰۰ کالری از رژیم غذایی روزانه میتواند ۸ درصد از وزن بدن را در مدت سه ماه کاهش دهد که بهدنبال آن، از چربی کبد به میزان قابل توجهی کاسته خواهد شد.
افزودن غذاهای مفید به رژیم غذایی یکی از راه های کنترل بیماری کبد چرب است. با این حال، برای افراد مبتلا به این بیماری نیز به همان اندازه مهم است که از مصرف برخی غذاهای دیگر خودداری کنند یا آن را محدود کنند.
در این حالت کبد متورم شده و بهصورت علایمی مانند تب، حالت تهوع، استفراغ، درد شکم و زردی در شخص مبتلا خود را نشان خواهد داد.
مهمترین علت مرگ و میر کبد چرب ناشی از عوارض قلبی عروقی است. در مجموع، سالانه ۳۲۰۰۰ مرگ زودرس ناشی از بیماریهای گوارش و کبد در کشور ثبت میشود که ۵۰۰۰ مورد آن مربوط به سیروز کبدی است.
فیلم آموزش هیستولوژی و پاتولوژی پایه – آناتومی بدن در فرادرس کلیک کنید
برای مثال این افراد بیش از سارین در معرض ابتلا به بیماری کبد چرب هستند:
مراحل مختلف بیماری کبدی همراه با تصویر سونوگرافی آنها روش های تشخیص کبد چرب
بر اساس تغییرات ظاهری مشاهده شده در سونوگرافی، تغییرات آنزیمی در آزمایش خون و علائمی که فرد مبتلا دارد، گریدهای کبد چرب به سه دسته یا در برخی موارد به ۴ دسته تقسیم بندی می شوند. در ادامه به توضیح انواع گریدهای کبد چرب پرداختهایم.
نوشیدنیهایی که شیرینی و قند زیادی دارند، از رژیم غذایی خود حذف نمایید.
اگر مقدار بافت درون کبد کمتر از بافت فیبروزه یا مرده باشد، سموم در خون و کبد تجمع پیدا میکنند. با ادامهی این روند بافت فیبروزه وسعت مییابد و کبد بیشتر از انجام عملکرد خود ناتوان خواهد شد.
بالاتر بودن میزان کبد چرب گرید 2 در کودکان این آنزیم ها از حالت استاندارد، بهمعنای التهاب کبدی هستند. البته کبد چرب، میتوانند یکی از علل مربوط به التهاب کبد باشد و هر التهاب کبدی بهمعنای کبد چرب نیست.
در صورتی که به این بیماری مبتلا شدید، از مصرف خودسرانه داروها یا روشهای درمانی پیشنهاد شده توسط دیگران اجتناب کرده و تنها به دستورات پزشک عمل کنید. داشتن یک رژیم غذایی مناسب در کنار ورزش نیز در فرایند درمان بیماری تاثیرگذار است.
از مصرف غذاهای پرچرب خودداری کنید و نسبت به هیدروکربن دریافتی روزانه حساسیت لازم را به خرج دهید.